Verhuislift in Amsterdam of omgeving huren vanaf €59?

Liften tot de 9e etage!

Spoed? Direct contact Offerte aanvragen

Verhuislift in Amsterdam of omgeving huren vanaf €49

Liften tot de 9e etage


  Spoed? Direct contact
  Verhuislift Amsterdam huren

  Verhuisliften

  De inzet van een verhuislift is snel en eenvoudig te regelen. Om er zeker van te zijn dat ze verhuizing veilig verloopt en schade te voorkomen, sturen wij altijd een vakman mee die de lift zal bedienen.  Onze specialist zal op de dag van verhuizing samen met u kijken naar een de juiste plek om de lift te installeren. Het is belangrijk dat de lift op een vlakke ondergrond kan worden opgesteld.

  Wij zorgen ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn om uw spullen zo veilig mogelijk te laden en/of te lossen. Denk hierbij aan: gereedschap en folie om uw meubels in te pakken, spanbanden, dekens, gereedschap. 

  Verhuislift Amsterdam huren

  Verschillende types

  We kijken per verhuizing welk type verhuislift nodig is. Wij beschikken over verschillende type verhuisliften en kunnen u daarom bij vrijwel elke situatie van dienst zijn. Een verhuislift bestaat vaak uit een aanhanger met een uitschuifbare ladder. Maar er zijn ook verhuisliften die op een busje of kleine vrachtwagen staan. U kunt bij ons een verhuisliften huren en inzetten voor verschillende hoogtes. Zo hebben wij verhuisliften van 18, 24 en 28 meter. Het laadvermogen van een ‘grote’ verhuislift op een wagen heeft een laadvermogen van maximaal 300 kilo. Het laadvermogen van een lift op aanhanger is max 200kg en het laadvermogen van een opbouwlift bedraagt max 150kg.

  Heeft u een verhuislift nodig maar er kan er geen autoverhuislift bij uw huis komen door bijvoorbeeld een boom of een diepe tuin? Verhuisliften Amsterdam Huren biedt daarvoor een oplossing, een speciale verhuislift. Deze kan zowel in de voor- als achtertuin en binnenshuis ingezet worden en kan een gewicht van maximaal 150 kilo dragen. Vraag hier naar de mogelijkheden

  U huurt bij ons al een verhuislift inclusief bestuurder, vanaf €49,-